Movator – för
logistik och flytt

Välkommen till noll bekymmer!

Allt Movator erbjuder inom logistik och flytt sker i totalkvalitetskoncept INKL©, din garanti för rakaste och grönaste vägen i mål. Därför har Movator förtroendet från ledande varumärken att hantera viktiga delar av deras affär.

Delad kunskap gör dubbel
nytta, upplev INKL

INKL© All InclusiveTM by Movator ger mer kvalitet åt fler genom att dela kunskap om processer och rutiner med kunden. Det ger motiverade team och bättre projekt.

Läs mer

Grön våg med hållbar
logistik och flytt

Logistikmarknaden växer när internet växer. Precisa leveranser kröner din värdekedja och ger nöjda kunder. För Movator är hållbarhet en nyckel till inte bara grönare utan bättre leveranser.

Läs mer

Vi vill växa med dig, Movator
är din nästa arbetsplats

Vill du bidra till att göra livet smartare för trevliga kunder? Då har vi på Movator bra arbetskamrater åt dig. Vi har kul på jobbet och investerar i din utveckling.

Läs mer

Kunder berättar

Om oss

Kunder som får hjälp utöver det vanliga har varit vårt signum sedan starten. Det började med en begagnad postbil och två starka bröder, Marko och Kaj, som tog uppdragen ingen annan ville ha och genomförde dem perfekt.

Genom att hantera totalkundbehovet, erbjuda helheten och förstå nyckelfaktorer för effektivitet, kvalitet och hållbarhet har Movator en marknadsledande position med lösningar för alla logistikflöden, omlokalisering och flytt.

För ett nå utveckling och förbättring tillsammans med kunden är bevisade processer och procedurer samlade i den delade kvalitetsplattformen INKL©.

Läs mer

Snabbförfrågan

Vi finns för kunden oavsett kontaktväg. Behöver du ett snabbt svar från oss med ett riktpris, använd snabbförfrågan nedan. Beskriv vad du vill ha hjälp med.